wout.be

Roote

Bij dit animatie project heb ik alles van A tot Z gedaan, van het maken van het storyboard en alle tekeningen tot aan de afwerking. Enkel de voice-over is uitbesteed.

Play Video

Heroes of the Mountains

Als bachelor project heb ik samen met mijn project partner Nick Vleugels een mini documentaire gemaakt over het werk van de ski brigade in het skigebied KitzSki, Oostenrijk. Ik heb de hele post productie op mij genomen. De documentaire heeft de Award voor "Beste Bachelor Project 2023 Audio Video" gewonnen.

Play Video

Yokoso Sushi

Yokoso is een sushi restaurant in Gent & Mechelen. Ik heb het concept bedacht, de inhoud gecreëerd en de afwerking verzorgd van deze animaties. Let wel, de foto's die in de animaties worden getoond zijn niet door mij getrokken.

Yokoso Chair Challenge

De Chair Challenge is een promotie-actie die ik bedacht heb voor Yokoso Sushi om op een unieke en interactieve manier het merk en de sushi rolls te promoten. Het concept is simpel: Wekelijks gingen we op de Instagram van Yokoso Sushi live op een willekeurige locatie met een stoel. Deelnemers moeten als eerste met een Yokoso Sushi roll op de stoel zitten om €100 te winnen. Ik heb dit van idee tot uitvoering geleid en de actie was een groot succes, tijdens de Gentse feesten hebben we het zelfs elke dag gedaan. Hoe moeilijk we de locatie ook probeerde te maken, de challenge altijd binnen de 30 minuten afgelopen. Hier een paar voorbeeldjes van een aantal winnaars:

Play Video
Play Video
Play Video

Stadsmakersfonds

Bij dit project lag het idee er al. Ik heb meegewerkt aan het storyboard en heb de animaties voorzien van de video.

Play Video

Beiruti

Net zoals bij Yokoso heb ik ook voor het Libanees restaurant Beiruti het concept bedacht, de inhoud gecreëerd en de afwerking verzorgd van deze animaties. Let wel, de foto's die in de animaties worden getoond zijn niet door mij getrokken.

Crowdlending

Om geld op te halen voor de restaurants Beiruti en Yokoso hebben we een campagne gestart op het platform WinWinner. Het doel was om 100.000 euro op te halen. Echter hebben we dit overstegen en 149.500 euro opgehaald binnen 2 maand. Ik heb de landing page en het marketing materiaal voorzien zoals deze video.

Play Video